Menu

Over ons

Ceres Media is een klein en flexibel communicatiebureau, dat voornamelijk is gericht op de agrarische sector.

Oprichter en eigenaar Ad Bal kent deze sector van binnen en buiten. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd.  Hij groeide op een pluimveevermeerderingsbedrijf op en volgde een landbouwkundige opleiding. Door die achtergrond en zijn interesse voor communicatie, kwam hij terecht bij uitgeverij Reed Business Information.

Twintig jaar lang was Ad hoofdredacteur van “Trekker & Werktuig”, een special interest vakblad over mechanisatie in de landbouw.  Vervolgens maakte hij de overstap naar de internationale pluimveesector en werd hoofdredacteur van het Engelstalige “World Poultry”.

Voor beide titels bezocht hij bedrijven, instituten, vakbeurzen en congressen over de hele wereld. Daardoor beschikt hij over ruime kennis op beide vakgebieden en heeft hij een groot internationaal netwerk.

Met Ceres Media richt Ad zich opnieuw op de agrarische sector.  Maar hij zoekt ook het publieke domein op, om de kracht en het grote belang van die sector uit te leggen aan de consument.

Zijn kracht ligt vooral op het gebied van mechanisatie en pluimveehouderij. Maar door zijn brede achtergrond vindt hij ook gemakkelijk zijn weg in andere deelsectoren binnen het internationale agrarische werkveld.